Her tirsdag formiddag har vi 58 tilmeldinger til divisionsmatchen den 6. marts i Viemose Skov. Af O-service fremgår det, at der fra alle fire klubber nu er tilmeldt 169 løbere. Det betyder at mere end hver tredje løber er fra OK Roskilde.

Dette skyldes blandt andet, at Søllerød OK har bebudet, at de stiller op med reduceret hold, da de samtidig afvikler et motionsløb derhjemme.

Men det er stadigvæk et ganske flot tilmeldingstal – nu skal vi blot lige have de sidste med. Der er især mangel på dameløbere på bane 2B. Vi har p.t. kun Nina tilmeldt – men skal bruge mindst to mere. Det drejer sig om at kunne gennemføre en svær bane på 6 km – så er der point på kontoen.

Og – nej, vi kan ikke rykke Runa op fra bane 3B til 2B! Så mister vi flere point – end vi tjener.

Tilmeldingsfristen slutter nu på fredag kl 23:59.

Morten Jensen, Løbstilmelder