Om uge går det løs i Slovenien ved OO-cup, det uformelle 5-dages stævne i Slovenien, der trækker løbere fra hele europa til. I år er der 963 tilmeldte om med 118 danskere er Danmark største nation ved dette stævne! Fra OK Roskilde deltager Chr. Vindegaard, familien Ulsøe, Møller-Leth, Leni og jeg.

Arrangørerne betegner dette års OO-cup som det muligvis sværeste OO-cup, der er arrangeret og da jeg deltog sidste år med til tider store udfordringer, ja så bliver det spændende, se evt kortudsnit her

Arrangementet er i år henlagt til Triklav nationalpark i det nordvestlige Slovenien, som eftersigende skulle være meget flot og byde på mange andre friluftsaktiviteter. Det var også i dette område, at Østrig og Italien udkæmpede nogle blodige slag under 1. verdenskrig og som gav Hemmingway inspiration til bogen “Farvel til våbene”, han arbejdede som ambulance chauffør på italiensk side i denne krig.

OO-cup mener jeg står får Orienteering On-line Cup og det skorter da hellere ikke på teknik; i år kan man følge slaget gang på sin smartphone (via wifi, så man ikke bliver fattig på data roaming) – jeg skal forsøge mig som udsendt rapporter og komme med indlæg her på siden om klubbens meriter.

/Anders