Vinterens MTBO serie blev grundigt saboteret af den megen sne og frost, så de MTBO løb jeg havde planlagt at cykle i vinters blev ikke til så meget; det var derfor herligt at der var planlagt et løb i Gribskov i august. Længe var der ikke meget information om løbet; der manglede vist en arrangør, men i sidste øjeblik trådte Michael og Nina Hoffman til fik det stablet på benene – flot at tage fra Jylland for at arrangere løb for sjællændere !

Løbet var også en opvisning i hvor lidt der egentlig skal til for at lave et løb; kort, baner, poster og tidstagning, resten må deltagerne selv tage hånd om (parkering, toilet, kiosk ….). Det fungerede fint.

MTBO er en sjov afveksling til almindelig fodorientering; det er ikke svær orientering; vejvalgene er rimelig simple, men det kræver cykelteknik at køre på små smattede stier. Jeg kan kun anbefale andre med en MBT cykel at prøve; klubben har kortholdere til styret du kan låne.

Fra klubben deltog også Leni, Per og Amalie Tripax. Per var så uheldig at kæden knækkede, Leni blev dømt over max tid, men jeg tror nu det skyldes en beregner fejl og Amalie vandt sin klasse.

Da løbet var 10. afdeling i Friluftsland Cuppen var der fine præmier; Amalia vandt et pulsur!

Mit “løb” med kommentarer kan du finde på kortdatabasen.

/Anders