I lørdags havde Preben og jeg fornøjelsen af at afvikle lørdagsløbet i Boserup. Efterårsvejret viste sig fra sin smukkeste og blideste side og da der samtidig kom 25 løbere, heraf 18 ikke medlemmer var det ren fornøjelse.

Samme dag var runde 2 i de introduktionskurser, breddeudvalget har arrangeret og jeg gætter på, at ca 15 deltog i dette kurses – tilbagemeldingen fra kursisterne var rigtig god, så denne gang har vi fat i noget af det rigtige. Næste “lille skridt” er at vi på en pæn måde opfordrer disse interessede til at melde sig ind – når det nu er så godt og interessen er så stor, hvorfor så ikke tage det lille ekstra skridt at få udfyldt medlemsblanketten, tag gerne imod en på stedet i stedet for at acceptere “jeg gør det på nettet når jeg kommer hjem”; der kommer jo så meget i vejen smiley

Og husk at melde dig som mentor – vi skal kunne hjælpe de forhåbentlig mange nye medlemmer med alt det som er så indforstået for os, men som for udeforstående er dyb mystik.

hilsen
Anders