Foråret byder på to store klassiske stafetter i det nordiske. Første stafet er 10 Mila, der foregår 4-6 maj ikke langt fra Linköbing, så der er knapt så langt at køre som normalt. Stafetten er nok mest for klubbens ungseniore, da det er lange ture og en del om natten – vil I afsted, så skal I nok overveje at begynde at stille hold – måske et diskussionsemne for jeres julefrokost smiley. Se mere om løbet på dets hjemmside.

I juni går det løs i Finland med Jukola, der er en 7 mandsstafte. I år foregår det i gang afstand fra lufthaven og Michael Leth har undersøgt at der findes billige billetter med Norwegian, måske det var værd at overveje at stille et hold -det er verdens største stafet og efter sigende deltager alle mulige hold, lidt som DHL stafet. Se mere på løbets hjemmeside.

/Anders Laage Kragh