Det var jo egentlig en meget god dag mange af os havde i lørdags. Et stævne arrangeret på bedste vis af Herlufsholm OK – en flot forårsdag i skoven – hyggeligt samvær i bus, på stævneplads og til fællesspisning bagefter i et fyldt klubhus.

Der manglede blot en ting – nogle sejre!

OK Roskilde var tilmeldt med 74 løbere – markant flere end vore konkurrenter, alligevel lykkedes det ikke at besejre OK Øst Birkerød og Allerød OK.

Jeg vil i lighed med tidligere kigge lidt på de tolv baner.

Bane 1. Her har vi efterhånden fået en stor gruppe af gode H21-løbere, og det satte sig også spor i resultatlisten. Martin Laage Kragh løber de 9,8 km i 58:28 og slutter på femtepladsen – blot 22 sekunder foran Søren Jessen (nr 6). Glædeligt at se Casper Meyer i et comeback (deltog senest i 2007) – og det gav gode point. At det på bane 1 gav et nederlag mod OK Øst på 15-24, var nok lige i overkanten.

Bane 2A. Igen en løber med et fornemt comeback. Arne Heydorn, der ikke har startet for os siden 2003, men stadig ligger på 19. pladsen på pointlisten, løb et meget flot løb og endte på fjerdepladsen. De to evige rivaler, Kent Pihl og Anders Kragh, endte lige efter på 5. og 7. pladsen. Også imponerende at Martin Østberg kunne bliver nr 11, da han jo også skulle agere falckmand for Anders Krogh Madsen. Vi blev bedste klub på bane 2A, selvom vi manglede en H15-16 løber.

Bane 2B. Her er vi stadigvæk lidt svage – selvom både Amalie Tripax (nr 4) og Anne-Mette Jansen (nr 7) løb meget fornuftigt. Havde vi haft en dameløber mere, som kunne have løbet de 6,6 km på 66 minutter, så var resultatet mod Allerød OK ændret fra 12-10 til 15-8 – og vi havde besejret Allerød OK i hele matchen. Et eksempel på hvor lidt der skal til.