Det er KUM udtagelse. Klokken er 10:44, om 1 minut skal jeg starte. Jeg træder frem i sidste box. Jeg er nervøs. Ca. 1 minut senere er jeg lige startet. Jeg løber derud af, det går hamregodt. Så kommer jeg til post 3 og der kommer en grøft, jeg skal over på den anden side for at få posten. Jeg kommer tættere på grøften og ser at den er ret bred, jeg tænker “en o-løber må ikke være bange for at blive våd“. Jeg hopper og lander i grøften, jeg tager et skridt og jeg mærker min højre sko falde af. Jeg tænker “åhhh nej, hvad gør jeg?”. De fleste af jer har nok ikke prøvet at tabe en sko i en grøft, men hvis I gjorde ville I nok prøve at fiske den op. Det gør jeg så, efter et minut tænker jeg “hvad med KUM?!“. Jeg beslutter mig for at løbe videre, på én sko! Det gør ondt, men jeg tænker “man er vel o-løber“. Efter jernbanepassagen, kan jeg se ham der startede 2 minutter efter mig. Han haler ind på mig. Men jeg fårmår at holde ham bagved mig. Jeg kommer i opløbet og har aldrig nogensinde før sat så meget pris på græs. Ca. 40 sekunder efter ser jeg ham med start 10:47,og tænker “øv, dumme sko“. Men overraskende nok holder jeg placeringen og bliver sammenlagt nummer 4 i KUM-udtagelsen, og på dagen nummer 2 med 1 sko.