Hej

Hvorfor har vi ikke en kategori til “Klubben – internt” – eller noget i den stil – til de mere politiske indlæg (det er vel kun OKR-medlemmer der har adgang til bloggen ) ?

Jeg har nemlig i de 2 seneste bestyrelsesreferater set en omtale af “samarbejdet” med Roskilde MTB klub, foranlediget af at de (uberettiget) har omtalt os som samarbejds-partner og tilhænger af mtb-spor i Boserup samt brugt vores logo i den forbindelse.

Bestyrelsen har bedt dem fjerne omtalen og logoet – hvilket også er sket.

Jeg synes jo hellere, at vi skulle have taget dem på ordet og bedt om at få noget indhold i et samarbejde !

Vi må jo erkende at vi ikke har fortrinsret til Boserup, men at der er mange andre brugere – også organiserede (sportsklubber, spejdere mm). Derfor når vi vel længst ved at samarbejde med andre brugere og med MTB-klubben ser jeg flere muligheder:

– mulighed for billigt dobbelt-medlemsskab

– vi kan deltage i deres trænings-arrangementer og de kan deltage i vores

– samarbejde om spor/poster i Boserup og evt. andre steder

– kort-materiale

– udvikle MTB-O i Roskilde

og sikkert mere.

Jeg har mødt deres medlemmer mange gange i Boserup pg har aldrig haft noget at udsætte på deres opførsel – de udviser respekt for løbere og andre skov-gæster.

Jeg har selvfølgelig en egoistisk interesse, da jeg selv kører MTB og gerne vil gøre brug af MTB-klubbens tilbud uden at være medlem hos dem.

Jeg skriver dette i bloggen for at få noget respons fra andre i klubben – jeg kunne selvfølgelig bare have gået til bestyrelsen, men det er vel dette bloggen bl.a. er til for ?

Mogens